maart 28, 2016

BEZOEKEN

Groepen

Per jaar ontvangen wij gemiddeld 1500 bezoekers tijdens excursies, dit betreft bezoekers van verschillende aard. Van personeelsuitjes tot rotaryclubs van schoolklassen tot verjaardagspartijtjes. Maar ook diverse verenigingen en familie-uitjes weten de eendenkooi te vinden. Ook zijn groepen die hun handen uit de mouwen willen steken van harte welkom voor een dagje werken in de natuur. Koffie, thee, lunches of een volledig verzorgde dag behoren ook tot de mogelijkheid. Mail of bel gerust om jouw wensen te bespreken.

Educatie / Excursie

Met behulp van vele vrijwilligers hebben wij een ontvangstruimte gebouwd voor natuureducatieve activiteiten. Ons programma passen wij aan bij het gezelschap en de leeftijd dat wij op bezoek krijgen. Zo kan er in overleg gekozen worden voor verschillende onderwerpen, tijdsduur of bijvoorbeeld natuuropdrachten in de praktijk. Leer kijken, luisteren en doen! De toegangsprijs voor een excursie van 2 uur is voor volwassenen € 6,- en kinderen tot 12 jaar € 2,50. Koffie, thee en limonade zijn voor een vergoeding van € 1,- per kopje/glas verkrijgbaar.

Scholen

Cultuurhistorie is een belangrijk gegeven dat we door willen geven aan de volgende generaties. Veel scholen komen dan ook jaarlijks op bezoek voor een natuureducatief lesprogramma of een excursie naar de eendenkooi. En ook voor passie voor de natuur geldt: jong geleerd is oud gedaan. Voor € 2,50 per persoon is een bezoek inclusief een 2 uur durende rondleiding mogelijk. Kom ook naar Eendenkooi Haasjes en leer kijken, luisteren en doen!