Ringvangsten 18 januari 2022

Vanmorgen zijn we wat laat begonnen, het regende eerst en het leek er op dat het mistig zou worden. Toch besloten om ongeveer 9.30 uur een aantal netten open te zetten, dat werden er 120 meter. Tijden het openzetten vloog er een groepje Kramsvogels vlak over ons hoofd. Sijsjes zaten hoog in de boom te zingen, maar verder was het rustig in het kooibos. Dat bleek ook wel want de mager, de eerste ronde leverde nog 7 vogels op. Daarna per
ronde 2 of 3. Om 13.30 uur hebben we de netten weer gesloten.

Nieuw
geringd
Terug-
gevangen
Pimpelmees 5
Koolmees 3
Roodborst 5
Ringmus 1
Vink 1 1
Keep 1
Totaal: 3 nieuw geringd, 14 teruggevangen, 6 soorten, 4:00 uren

Aanwezig: Teo en Judith

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.