Ringvangsten 27 februari 2022

Joop en Marijke zijn druk geweest in de Kooi. Helaas heeft het weer schade veroorzaakt in de kooi door omgewaaide bomen. Naast het ringen hebben ze dan ook nog wat opruimwerkzaamheden verricht. Toch weer mooie nieuwe ringvangsten van de holenduif en de vinken.

Periode netten open: 07:00-14:00
Type telling: winter
Weer:
Ringers: Marijke & Joop
Meters net open: 100
Geluid: ?

Nieuw
geringd
Terug-
gevangen
Holenduif 2
Pimpelmees 1
Koolmees 1
Roodborst 2
Vink 8
Totaal: 10 nieuw geringd, 4 teruggevangen, 5 soorten, 7:00 uren

Opmerking: Beperkte openstelling, hoofdzakelijk bezig geweest met het verwijderen van elzenproppen, die als gevolg van de stormen in de netten zijn beland. Nog lang niet klaar daarmee. Elk bezoek weer een paar netten meer op geschoond. Ook veel bomen omgewaaid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.